22 червня відбудеться восьма сесія ради Броварської ОТГ

0

22-го червня о 10:00 в залі засідань міськвиконкому відбудеться 8-ма чергова сесія ради Броварської ОТГ. На розгляд депутатів винесено 85 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста. Про це йдеться в розпорядженні міського голови.

Порядок денний 8-ї чергової сесії
  1. Про прийняття в комунальну власність Броварської міської територіальної громади безхазяйного майна та призначення балансоутримувача безхазяйного майна.
  2. Про надання дозволу на списання комунального майна Броварської міської територіальної громади.
  3. Про надання дозволу на передачу комунального майна Броварської міської територіальної громади.
  4. Про прийняття майна Требухівської сільської ради Броварського району Київської області у комунальну власність Броварської міської територіальної громади та внесення змін до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 12.02.2021 №16-02-08.
  5. Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території Броварської міської територіальної громади на 2020-2024 роки.
  6. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних підприємств Броварської міської територіальної громади на 2021 рік.
  7. Про внесення змін в Додаток 1 до Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально-культурного призначення Броварської міської територіальної громади на 2019-2023 роки.
  8. Про внесення змін в Додаток до рішення Броварської міської ради Київської області від 01.10.2020 № 1994-83-07.
  9. Про надання дозволу на укладання договору (-орів ) фінансового лізингу КП «Бровари-Благоустрій» з АТ «Укрексімбанк».
  10. Про надання дозволу на укладання договору (-орів ) фінансового лізингу КП «Броваритепловодоенергія» з АТ «Укрексімбанк».
  11. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки Комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Броваритепловодоенергія» на 2021 рік.
  12. Про затвердження Положення про юридичне управління виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області.
  13. Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 27.04.2021 року №152-06-08 «Про зміну Засновника комунального підприємства «Сервіс» та затвердження Статуту в новій редакції».
  14. Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 27.04.2021 року № 150-06-08 «Про зміну Засновника комунального підприємства Княжицької сільської ради «Добробут» та затвердження Статуту в новій редакції».
  15. Про припинення комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Сервіс» шляхом його ліквідації.
  16. Про припинення комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Добробут» шляхом його ліквідації.
  17. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Капітошка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  18. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Барвінок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  19. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Теремки» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  20. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Золота рибка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  21. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Казка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  22. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Зірочка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  23. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Золотий ключик» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  24. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Перлинка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції».
  25. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Лісова казка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  26. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Ялинка» імені В.О.Сухомлинського Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту в новій редакції.
  27. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Сонечко» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  28. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Червоні вітрила» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  29. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Теремок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  30. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Ромашка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  31. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Малятко» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  32. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Калинка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  33. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Віночок» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  34. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Джерельце» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  35. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Ластівка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  36. Про зміну назви засновника, назви закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу «Оленка» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  37. Про зміну назви засновника, назви Дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти і науки Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  38. Про зміну назви засновника, назви Дитячого естетико-натуралістичного центру «Камелія» Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  39. Про зміну назви засновника, назви Палацу творчості дітей та юнацтва Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  40. Про зміну назви засновника, назви Центру національно-патріотичного виховання Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  41. Про зміну назви засновника, назви інклюзивно-ресурсного центру Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту Інклюзивно-ресурсного центру Броварської міської ради Броварського району Київської області в новій редакції.
  42. Про зміну назви засновника, назви Центру професійного розвитку педагогічних працівників Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту Центру професійного розвитку педагогічних працівників Броварської міської ради Броварського району Київської області в новій редакції.
  43. Про зміну назви засновника, назви Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  44. Про зміну назви засновника, назви Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. В.О. Сухомлинського Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  45. Про зміну назви засновника, назви Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  46. Про зміну назви засновника, назви Броварської гімназії ім. С.І. Олійника Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  47. Про зміну назви засновника, назви Броварської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 ім. Василя Стуса Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  48. Про зміну назви засновника, назви Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  49. Про зміну назви засновника, назви Броварської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  50. Про зміну назви засновника, назви Броварського навчально-виховного комплексу Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції
  51. Про зміну назви засновника, назви Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 9 Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  52. Про зміну назви засновника, назви Броварської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  53. Про зміну назви засновника, назви Броварського навчально-виховного об’єднання Броварської міської ради Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  54. Про зміну засновника, назви Требухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Броварського району Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  55. Про зміну засновника, назви Княжицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Броварського району Київської області та затвердження Статуту закладу в новій редакції.
  56. Про створення Початкової школи Броварської міської ради Броварського району Київської області та затвердження Статуту закладу.
  57. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку системи освіти Броварської міської територіальної громади на 2019-2023 роки.
  58. Про внесення змін до Програми розроблення містобудівної документації населених пунктів Броварської міської територіальної громади Броварського району Київської області на 2021-2023 роки.
  59. Про припинення права користування земельною ділянкою, затвердження документації із землеустрою, надання земельних ділянок в користування, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, відмову у затвердженні проекту землеустрою в м. Бровари, с. Княжичі, с. Требухів Броварського району Київської області.
  60. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, продовження терміну укладення договорів оренди земельних ділянок.
  61. Про продовження терміну дії та терміну укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту,надання дозволу на розроблення документації із землеустрою.
  62. Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельних ділянок у власність та оренду, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою громадянам в м. Бровари Броварського району Київської області.
  63. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельної ділянки у власність громадянину в м. Бровари Броварського району Київської області.
  64. Про зміну цільового призначення земельних ділянок, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою, відмову у затвердженні документації із землеустрою, відмову у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою громадянам в с. Княжичі Броварського району Київської області.
  65. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність громадянам в с. Княжичі Броварського району Київської області.
  66. Про затвердження документації із землеустрою щодо передачі земельної ділянки у власність, відмову у затвердженні документації із землеустрою та у наданні дозволів на розроблення документації із землеустрою, зміну цільового призначення земельної ділянки громадянам в с. Требухів Броварського району Київської області.
  67. Про затвердження документації із землеустрою та передачу земельних ділянок у власність громадянам в с. Требухів Броварського району Київської області.
  68. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів в м. Бровари Броварського району Київської області.
  69. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам для будівництва індивідуальних гаражів в м. Бровари Броварського району Київської області, внесення змін до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області.
  70. Про відмову у наданні дозволів на розроблення проектів землеустрою та у наданні земельної ділянки громадянам в м. Бровари Броварського району Київської області.
  71. Про продаж земельної ділянки.
  72. Про затвердження договорів, укладених міським головою від імені Броварської міської ради Броварського району Київської області, з питань щодо продажу земельної ділянки та надання земельних ділянок в користування.
  73. Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок площею 0,6476 га та площею 1,6524 га, розташованих по вул. Матросова в межах села Требухів Броварського району Київської області.
  74. Про внесення змін до рішень Броварської міської ради Київської області.
  75. Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки в м. Бровари.
  76. Про внесення змін в додаток до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 27.04.2021 №168-06-08.
  77. Про доповнення до плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.
  78. Про внесення доповнень в додаток 4 до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Броварської міської територіальної громади на 2021 рік.
  79. Про внесення змін в Додаток до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 09.02.2021 року № 04-01-08.
  80. Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Київської області від 24.12.2020 року № 2128-89-07 «Про бюджет Броварської міської територіальної громади на 2021 рік» та додатків 1, 2, 3, 5, 6, 7.
  81. Про внесення змін до Регламенту Броварської міської ради Броварського району Київської області VIII скликання.
  82. Про внесення змін в додаток 2 до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 09.02.2021 року № 13-01-08.
  83. Про внесення змін до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 09.02.2021 року № 07-01-08.
  84. Про внесення змін в додаток 2 до рішення Броварської міської ради Броварського району Київської області від 04.03.2021 року № 90-03-08.
  85. Про затвердження плану роботи Броварської міської ради Броварського району Київської області на ІІ півріччя 2021 року.
  86. Різне.

ФОТО – Андрій Захарченко

Читайте також:

  1. Де і коли приймають громадян депутати Броварської ОТГ. КОНТАКТИ

  2. Депутати Броварської ОТГ. ІМЕНА і ФОТО

  3. Депутати не підтримали кредитування добудови початкової школи № 10 та вул. Симоненка

  4. Як потрапити в депутати: лайфхак від депутатки

Залиште відповідь

Exit mobile version