23 квітня Бровари виходять на масштабне прибирання

0

23 квітня Бровари приєднаються до всеукраїнської акції «Зроби Україну чистою». У нашому місті вона пройде під назвою «Зроби Бровари чистими».

З 10 години депутати Броварської міської ради, представники влади, громадські активісти та мешканці міста розпочнуть масштабне прибирання всього міста. За сприяння спонсорів, партнерів та організаторів було розроблено понад десять локацій прибирання.

Акція охопить такі райони, як ліс біля Броварської Центральної лікарні, лісосмуга біля ТРК «Термінал», «Військова частина» (на виїзді з Броварів на Київ), ЗОШ №6, вулиця Богунська та багато інших.

Фінальний список локацій виглядає так:

  1. Локація “БЦРЛ”, місце зустрічі — зупинка “Поліклініка(вул. Шевченка), координатор — Олена Сіверська 0968318983.
  2. Локація “Термінал”, місце зустрічі — біля приватного будинку за адресою вул. Драгоманова 17, місце прибирання — ліс в цьому районі, координатор Marina Oliynyk 063 463 06 96.
  3. Локація “6 школа”, місце зустрічі біля приватного будинку за адресою вул. Герцена 28, місце прибирання — ділянка між школою #6 і залізничними рейками, координатор Ярослав Слюсаренко 098 696 0690
  4. Локація “Олімпіська 8а”. Місце збору біля сміттєвого майданчику будинку по вул.Олімпійській 8а. Місце прибирання — пустир біля будинків 8а і 10 по вулиці Олімпійській. Координатор Микола Зінченко 0674665761
  5. Локація “Богунська”, місце збору – перехрестя вулиць Богунської і Леваневського(Биківнянської). Місце прибирання – ліс вздовж вулиці Леваневського. Координатор Олена Лахно 095-805-61-99
  6. Локація “Дубки”, місце збору — Сотка, місце прибирання — дубовий гай в районі адреси вул. Олега Онікієнка 8б, координатор Євген Авдєєнко 0967170117
  7. Локація “Мир Весов”, місце збору — за газовою заправкою в напрямку Черніова з правої сторони, місце прибирання — ліс в цьому районі. Координатор Олена Терещенко 0939908294.

Карта локацій виглядає так:

 

Відзначимо, що організатори поставилися до акції дуже серйозно: були розповсюджені листівки жителям вулиць навколо локацій, координатори та активісти провели флеш-моб: «Я прибиратиму наше місто! А ти?». Були розроблені афіши, домовлено про присутність медичних працівників на локаціях, а також про техніку, яка буде вивозити сміття. Підготували активісти та організатори і інвентар для роботи.

Очікується, що завтрашня акція стане однією з наймасштабніших за останній час у місті.

Коментарі закриті.

Exit mobile version