Броварчанка отримала спеціальну премію на Всеукраїнському конкурсі молодих дизайнерів одягу

0

Броварчанка Анна Кузьменко отримала спеціальну нагороду у фіналі XXII Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів одягу «ПОГЛЯД у майбутнє», який відбувся 5-го вересня у Мистецькому арсеналі в межах проєкту New Generation of Fashion. Про це інформує Ukrainian Fashion Week.

Цього року на конкурсі вручили три офіційні премії, а також спеціальну премію імені Сергія Єрмакова. Відомий дизайнер пішов із життя у січні цього року. Оргкомітет конкурсу «ПОГЛЯД у майбутнє» на вшанування пам’яті про талановитого українського дизайнера ухвалив рішення започаткувати спеціальну премію – нагороду дизайнеру, в колекції якого використано багато ручної роботи.

Саме цю премію, як визнання майстерності та унікальності кожної речі, отримала колекція «CAPRICHOS» дизайнерки з Броварів Анни Кузьменко.

Колекція «CAPRICHOS» дизайнерки Анни Кузьменко

Партнером цієї премії стала міжнародна платіжна платформа Fondy. Премію вручали член журі конкурсу Лілія Літковська та бренд-директор компанії Fondy Андрій Бабкін.

Загалом у фіналі конкурсу свої колекції представили 18 конкурсантів із 11 міст України, які були обрані з понад сотні претендентів. Серед них була і броварчанка.

Інші переможці

Третю офіційну премію отримала колекція «FUTURE URBAN NOMADS» дизайнерки Наталії Довганич (Львівська обл., місто Стрий).

Друга офіційна премія – у дизайнерки Ольги Очкас  (Донецька обл., м. Маріуполь) за колекцію «DECAY». Дизайнерка представлятиме Україну на International Young Designers Contest та стане учасницею платформи New Names в межах Ukrainian Fashion Week.

Ґран-прі конкурсу «ПОГЛЯД у майбутнє» 2021 отримала колекція «GENDERLES» дизайнерки Лілії Олійник (Черкаська обл., місто Сміла). Переможниця отримала ґрант на створення нової колекції від Єлизавети Юрушевої ‒ бізнес-вуменки, меценатки, готельєрки, а також отримала можливість участі у New Names в межах Ukrainian Fashion Week. Лілія Олійник представлятиме Україну на International Young Designers Contest.

ФОТО – Ukrainian Fashion Week

Читайте також:

  1. «Вікі любить пам’ятки»: охочих запрошують до участі у фотоконкурсі об’єктів культурної спадщини

  2. День батька: у Броварах нагородили десятьох татусів та одного переможця конкурсу. ФОТО

  3. Валерія Савотіна зі Світильні – переможниця Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». ФОТО.ВІДЕО

  4. Валерія Савотіна зі Світильні – переможниця Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». ФОТО.ВІДЕО

Залиште відповідь

Exit mobile version