Через COVID-19 Ігор Сапожко обмежив доступ до адмінбудівель Броварської громади

0

Своїм сьогоднішнім розпорядженням міський голова Броварів обмежив доступ до адміністративних будівель державних і комунальних закладів і установ, окрім деяких винятків. Також відтепер скасовані приймання чиновників найвищого рівня громади. Приймання службами буде організовано індивідуально. Заборону на вхід вирішили ввести через поширення COVID-19.

Як ідеться в розпорядженні, обмеження тимчасове – до 31 грудня 2021 року. Їх запровадили у зв’язку зі значним збільшенням динаміки захворювання мешканців міста на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Доступ до адміністративних будівель державних і комунальних закладів і установ обмежать усім, крім:

  • працівників Броварської міської ради та її виконавчих органів;
  • депутатів Броварської міської ради;
  • депутатів районних, обласних рад, народних депутатів України;
  • осіб, які мають службове посвідчення та перепустки постійного характеру;
  • представників ЗМІ (1 представник від одного ЗМІ);
  • не більше 1 особи для участі в обговоренні питань, які розглядаються колегіальними органами виконавчого комітету або міської ради з дотриманням карантинних вимог.

Окрім того, працівники управлінь і відділів Броварської міської ради та її виконавчих органів мають забезпечити приймання відвідувачів в індивідуальному порядку через виклик відповідного працівника на пост охорони.

До 31 грудня 2021 року проведення особистих прийомів міського голови, секретаря ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради (керівника справами виконавчого комітету) будуть скасовані.

Водночас у розпорядженні наголошено, що громадяни можуть реалізувати право на звернення шляхом надсилання письмового звернення поштою, з використанням інтернету, засобів електронного зв’язку або залишення письмового звернення у скриньках, розміщених біля центрального входу до адміністративних будівель Броварської міської ради за адресою: м. Бровари, вул. Гагаріна, 15 та 18.

Фото – © «Трибуна-Бровари»

Читайте також

  1. Броварська лікарня переповнена хворими на COVID-19, кисню залишилося на три дні, померло 12 осіб – Григорій Павлін
  2. COVID-19 атакує Броварську громаду: в реанімації місць немає – Багнюк
  3. У Києві на залізничних вокзалах працюють пункти вакцинації
Залиште відповідь

Exit mobile version