Дмитро Ратніков складає мандат депутата ради Броварської ОТГ

0

Депутат ради Броварської ОТГ Дмитро Ратніков складає депутатський мандат. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, що 11-го травня депутата міської ради Броварської ОТГ Дмитра Ратнікова офіційно призначено головою Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації. Відповідне розпорядження Володимира Зеленського оприлюднено на сайті Президента України.

Як зазначає Дмитро Ратніков, Президент України призначив його головою Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації за поданням мера Києва Віталія Кличка.

«У зв’язку з новими викликами та покладеними на мене завданнями, я прийняв рішення про складання депутатського мандату. Адже не матиму достатньо часу для повноцінної роботи в депутатському корпусі міста Бровари», – повідомляє Дмитро Ратніков.

Проте зазначає, що разом із броварчанами стежитиме за виконанням обіцянок, даних мером на виборах, та продовжить займатись громадською діяльністю. Дмитро Ратніков у своєму дописі вказує, що для того, щоб бути корисним місту, громаді та допомагати людям, депутатський мандат не потрібен. Тому не залишатиме його собі через привілеї та корисні інтереси, бо це – нечесно по відношенню до виборців, пише Ратніков.

«Займати місце депутата і невиконувати його обов‘язки, не брати участь у роботі постійних комісій – некоректно і не правильно», – зазначив Дмитро.

Проте варто зауважити, що на жодному засіданні регламентної комісії, в яку його зараховано, та жодній із 6-ти сесій ради Броварської ОТГ Дмитро Ратніков не був.

Як зазначив «Трибуні-Броварів» Андрій Супрун, який належить до місцевого партійного осередку «Слуги народу», Дмитро Ратніков має написати заяву на ТВК. Потім протокол свого рішення комісія має передати на розгляд депутатів громади на одній із сесій Броварської ОТГ.

Якщо депутати погодять «вихід» Дмитра Ратнікова, то його місце посяде претендент, наступний у списку кандидатів у депутати Броварської ОТГ. Наступною у списку є Юлія Подласа.

Подласа Юлія Сергіївна – юристка, принаймні донедавна головна спеціалістка відділу правового супроводу юридичного управління Броварської міської ради.

Історія Дмитра Ратнікова

Дмитро Ратніков – 44 роки, корінний броварчанин. Навчався в Броварській ЗОШ № 2, Республіканському училищі олімпійського резерву. Вищу освіту здобув у Київському державному лінгвістичному університеті за спеціальністю «менеджмент організацій».

Кваліфікацію юриста отримав у Національній академії управління. Із 2002 по 2010 роки був двічі поспіль обраний депутатом Броварської міської ради, а в 2010 році – депутатом Київської обласної ради від «Європейської партії України».

Протягом 2011 – 2014 років перебував у фракції Партії регіонів у Київській обласній раді. Працював на посадах посла з особливих доручень, радника-посланника посольства України в Російській Федерації, повноважного представника України в комісії при Економічній раді СНД.

Ім’я Дмитра Ратнікова не сходило з «вуст» ЗМІ в 2002 – 2011 роках, коли він проводив на Броварщині свою громадсько-політичну діяльність. Та після програшу на парламентських виборах у 2012 році з інфопростору зник.

Повернувся через 8 років, щоб узяти реванш на місцевих виборах під прапором «Слуги народу» як кандидат на міського голову. Проте і цього разу досягти мети йому не вдалося.

ФОТО – Андрій Захарченко

Читайте також:

  1. Дмитро Ратніков очолив Деснянську РДА в Києві – Гончаренко

  2. Передача «Вибори-2020: чому я» – Дмитро Ратніков

  3. Президент призначив Дмитра Ратнікова головою Деснянської РДА в Києві

  4. Як змінилися списки кандидатів у депутати Броварської ОТГ. Частина II

 

Залиште відповідь

Exit mobile version