Лікаря, який у Шевченковому ледь не вбив сина та підпалив будинок із дітьми, лікуватимуть психіатри

0

Лікаря, який у Шевченковому вдарив свого сина сокирою по голові, а потім підпалив будинок своєї колишньої дружини, помістили на 2 місяці до психіатричного медзакладу. Про це йдеться на сторінці Броварського районного управління поліції.

За процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури, слідчі повідомили про підозру 61-річному мешканцю Шевченкового за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу.

Сокирою по голові сина

Нагадаємо, що 23-го листопада під час суперечки чоловік вдарив рідного сина сокирою по голові. 26-річний лаборант рентген кабінету броварської поліклініки отримав пошкодження зовнішньої кістки черепа.

У Шевченковому батько вдарив сина сокирою по голові. ФОТО

Згодом з’ясувалось, що і сам затриманий працює сімейним лікарем у Великодимерській ОТГ.

Лиходія затримали відповідно до ст. 208 КПК України та повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Броварський суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в нічний час доби.

Але чоловік «скористався» домашнім арештом для скоєння іншого злочину, який міг забрати життя колишньої дружини та чотирьох дітей.

Підпалив будинок, де була жінка і діти

27-го листопада в тому ж Шевченковому чоловік підпалив будинок, де перебували  його 62-річна дружина і четверо неповнолітніх дітей.

У будинку, де батько вдарив сокирою сина, трапилася пожежа. Збирають допомогу

На щастя, жінка встигла  вийти сама і врятувати дітей. Близько двох годин пожежники намагалися загасити будинок, але вогонь встиг знищити дах, стіни та речі побутового вжитку.

Родина, яка проживала в будинку, залишилась без даху над головою та речей. У соцмережі вже розпочали збір допомоги постраждалим мешканцям згорілого будинку.

Що ж до чоловіка, то його знову затримали й оголосили підозру згідно з ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Учора, 30-го листопада, Броварський міжрайонний суд обрав чоловіку запобіжний захід. Його помістили на 60 діб до закладу з надання психіатричної допомоги в умовах, що виключають його небезпечну поведінку.

Як зазначають правоохоронці, чоловік мав певні психічні розлади.

Наразі працівники поліції встановлюють обставини цієї події та мотиви такого вчинку. Досудове розслідування триває.

ФОТО – ДСНС, поліція

Читайте також:

  1. У Броварах на будмайданчику з 8-го поверху впав монтажник. ФОТО

  2. У Требухові в озері виловили тіло 54-річної жінки

  3. У Броварах на вул. С. Петлюри з вікна 9 поверху випав молодий чоловік. ФОТО

  4. Відкусили лапу: в Княжичах тибетські мастифи понівечили вівчарку. ВІДЕО

Залиште відповідь

Exit mobile version