Минулого тижня в Броварах зафіксовано 5 фактів незаконного зберігання наркотиків. ФОТО

0

Протягом минулого тижня працівники Броварського районного управління поліції виявили та задокументували 5 фактів незаконного зберігання наркотиків у місцевих жителів. Про це йдеться на сторінці броварських правоохоронців у Фейсбуці.

Правопорушниками виявилися місцеві чоловіки віком 32-39 років, у яких наряд реагування патрульної поліції під час поверхневого огляду виявив подрібнену речовину рослинного походження, амфетамін та пігулки з надписом «Метадон».

(Натиснути на фото для збільшення)

Усі заборонені речовини правоохоронці вилучили та направили на проведення експертиз. Наразі поліція перевіряє причетність чоловіків до розповсюдження наркотиків на території Київщини.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850-1700 грн) або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

  1. У Броварах поліція затримала жінку за поширення «закладок». ВІДЕО

  2. У Броварах поліціянти затримали наркозбувачів під час «закладок»

  3. У Броварах поліція затримала жителя Херсонщини з наркотиками

  4. Броварські правоохоронці затримали чоловіків із наркотиками. ФОТО

Залиште відповідь

Exit mobile version