На будинку, де мешкав Сергій Москаленко, відкрили меморіальну дошку – ФОТО

0

Нова пам’ятна табличка загиблому учаснику АТО із Броварів Сергію Москаленку з’явилась біля першого під’їзду по вулиці Олімпійській, 10-А. Саме тут мешкав військовослужбовець, що віддав життя за Україну в боях під Дебальцевим.

Як розповів начальник ремонтно-будівельної дільниці КП «Бровари-Благоустрій» Орест Романяк, меморіальну дошку встановили в перших числах цього місяця, не пізніше 6 липня.

Зазначимо, що рішення про встановлення меморіальних дощок загиблим воїнам Дмитру Янченку, Олегу Онікієнку та Сергію Москаленку комісія з питань найменувань та пам’ятних знаків ухвалила 23 березня. Тоді ж затвердили ескізи і тексти написів на табличках.

Меморіальну дошку Дмитру Янченку урочисто відкрили 9 травня. На розі вулиць Москаленка та Онікієнка встановили табличку Олегу Онікієнку, яка раніше висіла на будинку, де він мешкав. А замість демонтованої по вулиці Олега Онікієнка, 75 виготовили і встановили нову – з написом, який пояснює, що тут мешкав загиблий боєць.

Раніше у Броварах також з’явилися меморіальні дошки загиблим на війні Ігорю Завірюхіну, Аркадію Голубу та Євгенію Зеленському. Залишається відкритим питання про встановлення пам’ятника бійцям АТО. Серед пропонованих місць – парк «Перемога», майдан Свободи або навпроти прокуратури у Старому центрі, де раніше стояв Ленін.

ФОТО – Дмитра Карпія

Залиште відповідь

Exit mobile version