Перше вересня у школі №7: без «лінійки», але з новим дахом. ФОТО, ВІДЕО

0

1-го вересня у Броварській спеціалізованій школі №7 урочистої «лінійки» як такої не було. Проте свято відчувалося: гарно одягнені школярі, багато квітів і посмішок. Приємним «бонусом» був і  доремонтований дах. Ну майже.

Ще за декілька тижнів до Дня знань, батьків учнів СШ №7 повідомили про перший «післяканікульний» урок. І на цьому все. Також наголосили батькам на забороні заходити в школу. Ця умова стосувалася і батьків першачків, яких на вулиці зустрічала їхня перша вчителька.

Як і передбачалося, школа перетворилась на своєрідну «клумбу» – квітів було дуже багато.

Класні керівники зустрічали першачків на шкільному подвір’ї
Перший раз у перший клас

О 08:45 учнів перших класів їхні класоводи забрали на перший ознайомчий урок. Після нього діти відвідали шкільну їдальню.

«Нам давали суп, чай та бутерброд із сиром. Я супу не захотіла, але попросила ще три добавки сиру. Дуже він смачний», – розповіла «Трибуні-Броварів» першокласниця Аня.

За дві години класоводи «повернули» батькам їх дітей. Увесь цей час дорослі очікували на шкільному подвір’ї.

Батьки чекають першачків під час першого ознайомчого уроку

Невеличка фотосесія, а далі святкування Першого дзвоника продовжилось у парку, в розважальних дитячих клубах, у МакДональдсі. А вже завтра о 08:00 задзвенить перший «бойовий» дзвінок.

Як повідомила «Трибуні-Броварів» начальниця відділу інформаційної політики Катерина Мелікова, станом на 1-ше вересня до початкової ланки шкіл броварської громади мають піти 1 911 першокласників. Але ця цифра не остаточна – точні списки сформують лише після 5-го вересня.

Згідно з інформацією, наданою заступницею директорки СШ №7 із навчально-виховної роботи початкової освіти Мариною Майстренко, в 7 школу зараховано 217 першачків.

Загалом, станом на початок вересня, у школі сформовано 7 перших класів та три
– одинадцятих.

Ремонт

Нагадаємо, що у липні злива та шквальний вітер стали причиною чергового підмокання кабінетів у цій школі. У навчальному закладі тоді взялися за капремонт покрівлі над фасадною частиною. Як повідомила тоді «Трибуні» директорка ЗОШ №7 Ольга Жигулова, відбулося незначне підмокання у 312-му та 313-му кабінетах. Наскільки воно незначне – перевірити інформацію тоді не вдалося, позаяк журналістів на територію школи не допустили, аргументуючи небезпекою через роботу будівельної техніки.

Чи встигли в цих приміщеннях зробити ремонт до 1-го вересня? На це запитання очільниця навчального закладу журналістам не відповіла.

На фото видно, що принаймні капремонт покрівлі над фасадною частиною завершився.

Школа №7, 21-го липня
Школа №7, 1-го вересня

Як згодом повідомив журналісту «Трибуни» один із працівників, що займався капремонтом покрівлі, до початку навчального року вони все ж встигли відновити два кабінети, які були підтоплені в липні. Наразі тривають роботи з утеплення покрівлі. З його слів, найближчими днями всі роботи завершать.

ФОТО – Андрій Захарченко

Читайте також:

  1. У школах Броварської ОТГ запровадять електронні журнали та щоденники. ПРЕЗЕНТАЦІЯ

  2. Поточні ремонти в школах: кому скільки дістанеться з перерозподілу коштів

  3. Батьки 10-класників СШ №7 проти, щоб діти навчалися в другу зміну

  4. Що їстимуть учні в школах: МОН затвердив нове меню. ФОТО, ВІДЕО

Залиште відповідь

Exit mobile version