Покупці броварської нерухомості віддають перевагу невеликим квартирам

0

У четвертому кварталі на ринку нерухомості Броварів спостерігається переорієнтація попиту на помешкання первинного ринку. Такі дані наводить портал Domik.ua.

Восени цього року клієнти, що підбирали собі квартиру, частіше звертали увагу на одно- та двокімнатне житло, та менше цікавилися квартирами з більшою площею. Очевидно, це обумовлено зростанням цін на комунальні послуги.

Важливими факторами, на які звертають увагу потенціальні покупці, є навколишня інфраструктура, дитячий майданчик біля будинку та загальний стан під’їзду. Найбільшим попитом у місті користуються новий 4-й мікрорайон та район парку «Перемога» у центрі міста.

Вартість квадратного метра у броварських новобудовах перебуває в межах 8000-15000 грн. Одним із факторів формування ціни на житло є наближеність будинку до центру міста. Так, однокімнатну квартиру у старому житлофонді в районі Торгмашу можна придбати за 13-14 тис. доларів, двокімнатну — від 21 тисячі, а трикімнатна «затягне» на 30 тисяч доларів і більше. Ціни на квартири в новобудовах у цьому районі стартують від 20 тисяч доларів за однокімнатну, від 40 тисяч — за двокімнатну і від 55 тисяч доларів за трикімнатну квартиру.

Залиште відповідь

Exit mobile version