Протягом тижня двічі водії скоїли наїзд на дітей на переході

0

Для служби екстреної допомоги минулий тиждень виявився надзвичайно «насиченим». Таку характеристику озвучила головний лікар Броварської станції Екстреної медичної допомоги (ЕМД) Олеся Олексяк.

Так, за інформацією пані Олексяк, 17 квітня на вулиці Київській біля зупинки «Радіостанція» дитина 15 років переходила дорогу і її збив автомобіль. Дівчинка з ушкодженнями середньої ступені тяжкості була доставлена до центральної районної лікарні.

Олеся Олексяк.

Так само на вулиці Київській, але вже 23 квітня стався подібний випадок: біля будинку 225 дитина 12 років теж переходила дорогу. Її теж доставили до лікарні з переламом гомілки.

Того ж дня, 23 квітня, на Окружній дорозі сталося ДТП за участі трьох автівок, і одночасно на місце події виїжджало чотири бригади екстреної допомоги. Відразу трьох постраждалих у вкрай тяжкому стані з травмами було направлено до лікарні. Як зазначив головний лікар БЦРЛ Валентин Багнюк, у потерпілих різні травми (у одного постраждалого зламано кілька ребр та розрив печінки). Зараз потерпілі переведені з реанімації в палати і почувають себе більш-менш нормально.

19 квітня, за інформацією головного лікаря ЕМД, був виїзд на залізничну колію, де потягом було збито чоловіка і жінку. Жінка померла на місці, чоловіка доставили до лікарні. Як повідомив Валентин Багнюк, чоловік ще у лікарні.

У парку «Перемога» 23 квітня дівчина 17 років у стані алкогольного сп’яніння впала в озеро, її витягнули перехожі. З переохолодженням та у стані алкогольного сп’яніння вона була доставлена до лікарні. Згодом її забрала поліція.

Також 23 квітня надходив виклик екстреної допомоги за адресою Вокзальна, 24. Там, як розповіла Олексяк, 71-річна жінка в результаті пожежі отримала опіки обличчя. Пізніше постраждалу перевезли до Київської обласної лікарні.

Запам’яталася також неділя, за словами головного лікаря ЕМД, багатьма випадками алкогольних та наркотичних сп’янінь.

Залиште відповідь

Exit mobile version