Робоча група вивчатиме, як «Альянсінвестбуд» отримав ділянку поблизу ЗОШ №7

2

26 червня на сайті Броварської міської ради з’явилось розпорядження міського голови №138-ОД “Про створення робочої групи з питань забудови території по вулиці Гагаріна, 21”.

Таким був результат вчорашньої ранкової зустрічі громадськості з Ігорем Сапожко. Щоправда, вивчати питання, пов’язані з передачею у власність земельної ділянки ТОВ «Альянсінвестбуд» в центрі Броварів, у складі робочої групи міський голова не має наміру. Натомість групу очолив секретар ради Петро Бабич, а її персональний склад наступний:

Бабич П.І. – секретар Броварської міської ради, голова робочої групи;

Резнік О.В. – заступник міського голови;

Рибакова Л.Є.– начальник управління містобудування та архітектури-головний архітектор міста, секретар робочої групи;

Гудименко Л.М. – начальник земельного відділу;

Єжаков О.М. – виконуючий обов’язки начальника спеціального відділу контролю за станом благоустрою та зовнішнім дизайном міста;

Жимайлов Ю.М. – головний спеціаліст з питань екології виконавчого комітету Броварської міської ради;

Мельниченко Б.М. – начальник відділу державного архітектурно-будівельного контролю;

Веремчук І.С. – депутат Броварської міської ради (за згодою);

Здоровець О.М. – депутат Броварської міської ради (за згодою);

Негода Г.В. – депутат Броварської міської ради (за згодою);

Саук А.М. – депутат Броварської міської ради (за згодою);

Нікітчина І.В. – помічник депутата Броварської міської ради (за згодою);

Губенко В.В. – представник громадськості (за згодою);

Діденко Ж.В. – представник громадськості (за згодою).

Робоча група має намір провести засідання робочої групи з метою ознайомлення з перспективною забудовою зазначеної території. Дата й час проведення першого засідання наразі невідомі.

Учора на зустрічі з мешканцями міста міський голова зазначив про можливість зупинки підготовчих робіт по вул. Гагаріна, 21, оскільки дозволів на проведення будівництва ТОВ «Альянсінвестбуд» не отримувало.

Нагадаємо, вищезгадана будівельна компанія вийшла на інвестраду, що відбулась у травні цього року, за встановленням пайового внеску стосовно добудови з шести поверхів до власного приміщення поблизу Броварської ЗОШ №7. Поблизу нової будівлі запроектовано 26 паркомісць. Пайовий внесок було визначено на рівні 10% від кошторисної вартості проекту.

Тим часом місцевих жителів зацікавило, яким чином ділянка в центрі міста потрапила в приватну власність компанії, співзасновником якої є теща міського голови Ігоря Сапожко – Світлана Коваль.

Пролити світло на всі ці неоднозначні запитання і має створена робоча група. Видання «Трибуна-Бровари» стежитиме за розвитком подій.

Залиште відповідь

Exit mobile version