Суд продовжив цілодобовий домашній арешт експоліціянту Михайлу Лудченку

0

Броварський міжрайонний суд Київської області вирішив продовжити ще на два місяці домашній арешт експоліціянту Михайлу Лудченку, який п’яним на смерть збив жінку та травмував її доньку в центрі Броварів. Наступне засідання в справі призначили на 29 листопада, під час якого прокурорка обіцяє організувати продовження допиту свідків трагічної ДТП.

Нагадаємо, засідання у справі мало відбутися вчора. Однак, на нього не з’явилися ані захисник підозрюваного, ані представники сторони потерпілих. Тож суддя Тетяна Василенко перенесла засідання на 4 листопада. Під час сьогоднішнього засідання до учасників додався лише представник потерпілих – Іван Балицький. Він також повідомив, що тепер є єдиним представником потерпілих.

Прокурорка Тетяна Ковальчук і представник родини потерпілих Іван Балицький

На запитання судді прокурорка Тетяна Ковальчук і адвокат Іван Балицький повідомили, що не проти продовжити розгляд без представника підсудного. Водночас підозрюваний Михайло Лудченко вказав, що за розгляд лише в частині обрання запобіжного заходу.

Підсудний Михайло Лудченко

Тетяна Ковальчук, зачитавши докладну аргументацію і зазначивши, що скоєне Михайлом Лудченком є злочином із тяжкими наслідками, висловилася за продовження запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту. Її позицію підтримав і Іван Балицький.

Водночас Михайло Лудченко просив у суду встановити лише нічний домашній арешт – із 22:00 до 7:00. Своє прохання він пояснив тим, що не планує і не може тікати, не здійснює тиск на родину потерпілих. До того ж, має допомагати своїй дружині, яка перебуває в декретній відпустці: працювати на роботі та заробляти гроші, а також допомагати в інший спосіб.

Вислухавши сторони, суддя вирішила продовжити цілодобовий домашній арешт підсудному до 4 січня 2022 року без застосування засобів контролю. Підозрюваний зобов’язаний цілодобово не покидати адресу мешкання та утримуватися від спілкування з потерпілими.

Суддя Тетяна Василенко

Водночас вона не стала продовжувати засідання після оголошення резолютивної частини свого рішення задля розгляду справи по суті. У плані – допит свідків смертельної ДТП.

Зі слів прокурорки, прибуття свідків для допиту вона організує на наступне засідання. Тож суддя призначила розгляд справи на 29 листопада 2021 року, початок о 16:00.

Фото – Дмитро Карпій, © «Трибуна-Бровари»

Читайте також

  1. Експоліціянт Лудченко не визнає, що був п’яний за кермом під час смертельної ДТП
  2. Завершилося слідство щодо смертельного наїзду п’яного поліціянта на броварчанку
  3. Броварський суд випустив експоліціянта Михайла Лудченка, який п’яним на смерть збив жінку. ФОТО, ВІДЕО
Залиште відповідь

Exit mobile version