«Сюрпризи»: у лісі біля Пухівки люди натрапили на гору полуниці та зеленого горошку  

0

У лісі біля с. Пухівка в один день місцеві мешканці виявили гору полуниці та мішки із зеленим горошком. Люди кажуть, що такі «сюрпризи» зустрічають у своєму лісі не вперше.

Про це на своїй сторінці у мережі FB повідомила жителька Пухівки Віра Холошвій. Так, учора, 6 червня, жінка зі своїм чоловіком поїхала в ліс «підзарядитися» тишею та співом пташок. Однак як тільки пара звернула з асфальтівки, при в’їзді в ліс побачили цілу купу полуниці.

Ймовірно, полуниця планувалася для продажу, адже була впакована в пластикові контейнери та картонні ящики. Однак чи то продавець не встиг реалізувати увесь товар і він зіпсувався, чи то спеціальні органи виявили перевищення нітратів, та від полуниці бізнесмени вирішилися позбавитися, звантаживши її прямо на лісовій дорозі.

 Пані Віра зателефонувала в поліцію. Правоохоронці згодом приїхали і допоки складали протокол, місцеві мешканці повідомили про ще одну знахідку, яку виявили в глибині лісу – мішки із зеленим горошком.

Як стверджує очевидиця, неприємні запахи від купи гороху, який від спеки просто «горів», поширювалися лісом. За словами  місцевих мешканців, це не перші такі знахідки в Пухівському лісі: окрім цього, раніше люди знаходили пиріжки з повидлом та цілу машину сосисок.

Як повідомив журналістам «Трибуни» директор Броварського товариства мисливців та рибалок Олег Басараб, ці факти трапилася на території  не їхнього лісництва, а на землях Київської паркової зони, до якої належить і пухівський ліс. За словами директора товариства, на території броварського господарства, яке має 51 тис. гектарів мисливських угідь, подібні порушення не зустрічали. Так як і складування сміття. Зокрема останні порушення, зазначає директор, поширені в лісосмугах.

У Броварському відділі поліції повідомили, що на виклик виїжджали їхні працівники, які за даними фактами прийняли від громадян заяви та зареєстрували їх у Єдиному реєстрі. Наразі проводиться перевірка. Якщо зловмисників знайдуть, на них очікує адміністративне покарання за ст. 152 КУпАП «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів». Ця стаття передбачає покарання  у вигляді накладення штрафу від 20 до 80 (від 340 грн до 1360 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб, суб’єктів підприємницької діяльності –  від 50 до 100  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян: від 850 гр до  1700 грн.

Фото  –  Віри Холошвій

Залиште відповідь

Exit mobile version