Тепло в батареях прикрутять через потепління, – Броваритепловодоенергія

0

На Україну з півдня суне потепління, уже від завтра температура може перейти до «плюсової», про що йдеться у наявних прогнозах погоди. У зв’язку із цим комунальне підприємство «Броваритепловодоенергія» планує зменшити подачу тепла до осель містян. Про це під час сьогоднішньої оперативної наради за участі міського голови розповів Василь Андреєв, керівник КП.

Зі слів очільника відомства, на сьогодні температура додання тепла до осель жителів Броварів із котелень міста становить +68 °С. Опалення «прикрутять» не кардинально. До того ж, зменшення температури в трубах будуть здійснювати лише за фактом потепління навколишнього середовища.

Як зазначив Василь Андреєв, його відомство наразі орієнтується на прогноз, відповідно до якого температура навколишнього середовища підвищиться до +2 °С.  За даними Укргідрометцентру, уже  завтра, 4 грудня, у Києві вдень варто очікувати  -2 – 0 °С.

Водночас за інформацією українських та міжнародних сервісів погоди, завтра температура повітря в Броварах прогріється аж до +2 – +4 °С. Втім, уже з четверга, 6 грудня, очікують незначне похолодання. Удень прогнозують -5 – 0 °С.

Прогноз sinoptik.ua

 

Прогноз ventusky.com
Залиште відповідь

Exit mobile version