Цікавинка на виставці «Зброя та безпека-2021» від броварської компанії. ФОТО, ВІДЕО

0

На виставці «Зброя та безпека-2021», яка проходила в Києві 15-18 червня, броварська компанія «Спецбудмаш» представила військовий мобільний психолого-діагностичний комплекс. Про це повідомляється на сайті «Авто центр».

Новий мобільний комплекс від «Спецбудмаш» побудований на повнопривідному шасі МАЗ-6317 (6х6) Євро 2 та призначений для оцінки морально-психологічного стану особового складу, рівня стресостійкості та психологічної готовності до виконання службових, навчальних і бойових завдань.

Для проведення тестування військовослужбовців, у середині кузова-фургона власного виробництва встановлено 10 робочих місць.

Крім того, з правого борту є розкладний брезентовий навіс, який дозволяє збільшити кількість місць для респондентів втричі – до 30. Фургон оснащений кондиціонером, системою опалення та вентиляції.

(Натиснути на фото для збільшення)

Для забезпечення автономного живлення, військовий транспортний засіб має дизельний електрогенератор на 6,5 кВт, який змонтований у борті ліворуч. Також у машині є система харчування з використанням чотирьох акумуляторів по 120 мА/год та стабілізатором. На виставці салон фургона підсвічували саме за рахунок цих батарей.

Для проведення тестування військовослужбовців застосовуються ноутбуки з відповідною програмою. При цьому використовується спеціалізована клавіатура з обмеженою кількістю кнопок. Після тестування психолог збирає всі дані згідно з методиками та роздруковує їх на принтері. Всі 10 крісел у салоні для зручності зроблені поворотними. Наразі машина проходить визначальні  ключові випробування.

Зазначається, що компанія «Спецбудмаш», яка виробляє комунальну дорожньо-будівельну та спеціальну техніку, розташована в Броварах у промзоні – на вул. Січових Стрільців. Із 2014 р. фірма виробляє ще й військову техніку. За цей час виготовила понад три сотні різних спеціалізованих автомобілів для силових структур.

ФОТО – «Авто центр» та «Спецбудмаш»

Читайте також:

  1. У Броварах на підприємстві кабіна вантажівки «вбила» працівника

  2. КП «Броваритепловодоенергія» візьме в лізинг 11 одиниць техніки

  3. У Броварах зробили безпілотник «Браво». ФОТО

  4. Військовим збільшили одноразову допомогу при укладанні першого контракту зі ЗСУ

Залиште відповідь

Exit mobile version