Помер іще один хворий на COVID-19 із Броварів. СТАТИСТИКА

0

Цієї суботи, 5 вересня, зареєстрували ще одну смерть пацієнта з коронавірусом. Із життя пішов уже 5-ий недужий на COVID-19 із Броварів. Про це повідомляють обласні чиновники та керівники відповідальних медичних установ.

Як ідеться в офіційній статистиці на сайті Київської обласної державної адміністрації, про смерть 73-річного пацієнта в Броварах стало відомо 5 вересня. Загалом цього дня повідомили про 5 пацієнтів на Київщині, які померли із COVID-19. Наймолодшому – 53 роки.

Під час учорашньої оперативної наради за участі міського голови Броварів керівниця місцевого відділу лабораторних досліджень Віра Товстоног розповіла, що останній випадок смерті стався в жителя вул. Марії Лагунової в Броварах. Пацієнт помер у лікарні Переяслава.

Нагадаємо, два тижні тому представники броварської первинної медицини розповіли: до Переяслава доводиться везти хворих із Броварів, бо Броварська багатопрофільна клінічна лікарня переповнена. Відповідно до озвучених лікарями даних сьогодні, ситуація не змінилася.

Читайте також: COVID-19 у Броварах: захворюваність росте, в «інфекційці» лишилось 4 місця

За інформацією представника броварської лікарні, на сьогодні в медзакладі перебуває 37 пацієнтів із коронавірусом. Нагадаємо, раніше очільник лікарні Валентин Багнюк зазначав, що загалом в інфекційному відділенні закладу наявно 40 місць.

Як повідомила Віра Товстоног, загалом на цей час у Броварах лабораторно підтвердили 386 випадків захворювання корона вірусом. Серед них дітей – 34.

Водночас під час першого тижня навчання школярів статистика не «поповзла вгору». А випадків COVID-19 серед учнів і вихованців, які відвідують школи та садочки, не фіксували.

Читайте також

  1. Броварщина потрапила до «жовтої зони» карантину
  2. Кабмін продовжив карантин до 31 жовтня
  3. Управління освіти та науки отримає 10 тис. марлевих масок
Залиште відповідь

Exit mobile version