У Броварах відбудуться заходи, присвячені річниці Чорнобильської трагедії

0

До 31-ї річниці з дня Чорнобильської катастрофи у Броварах відбудеться низка заходів, присвячених вшануванню подвигу героїв Чорнобиля, людей, які врятували світ. Про це повідомив Броварський міський відділ культури на своїй сторінці у Facebook.

25 квітня у Броварській міській бібліотеці відкрилася тематична книжково-ілюстративна виставка «Чорнобиль не має минулого часу» до Дня Чорнобильської трагедії.

26 квітня о 9 годині в парку культури та відпочинку «Перемога» відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку.

О 10 годині — мітинг вшанування 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи біля пам’ятника «Героям Чорнобиля» (вул. Симона Петлюри, 11А).

Броварська міська бібліотека для дітей запрошує о 12 годині на відкриття виставки дитячих малюнків «На Чорнобиль журавлі летіли».

О 16 годині в Броварській міській дитячій музичній школі відбудеться бесіда для учнів на тему: «Мужність та біль Чорнобиля».

У Броварському міському клубі о 17 годині відбудеться захід до Дня пам’яті Чорнобильської катастрофи «Про Чорнобиль спомин не згасає».

Також протягом місяця у Броварському краєзнавчому музеї триватимуть тематичні екскурсії, присвячені 31-й річниці Чорнобильської катастрофи.

Залиште відповідь

Exit mobile version