У Броварах замінять обладнання на 23-х центральних теплових пунктах, – інвестиційна програма КП «Броваритепловодоенергія»

0

У вівторок, 4 грудня, виконком схвалив інвестиційну програму комунального підприємства “Броваритепловодоенергія” по теплопостачанню на 2019 рік. Згідно із програмою, заплановано заміну обладнання на 23-х центральних теплових пунктах (ЦТП) на суму 5 млн 145 тис. 94 грн, в результаті чого економічний ефект складе 3 млн 518 тис. 49 грн.

Згідно “Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж”, з метою продовження роботи по зменшенню споживання енергоносіїв, підвищенню надійності і якості теплопостачання, Інвестиційнаою програмою передбачено продовження роботи із технічномого переоснащення ЦТП. У 2019 році планується виконати заміну кожухотрубних підігрівачів на 23-х ЦТП на сучасні пластинчаті теплообмінники та заміну фізично і морально застарілого насосного обладнання на менш енергоємне.

Насосна станція КП “Броваритепловодоенергія”

Обсяг фінансування становить 5 млн 145 тис. 94 грн.

Як зазначено в Програмі, це дозволить знизити витрати паливно-енергетичних ресурсів на рік:

  • палива на 338,12 т.у.п., або 288,3 тис.м3;
  • електроенергії на 133,5 тис.кВт/год.

Загальний економічний ефект складе 3 млн 518 тис. 49 грн.

Інвестиційна програма розроблена відповідно до «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання» і відповідно до Постанови НКРЕКП «Про затвердження Змін до порядків розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання» від 04.08.2016 р.

ФОТО – зі сторінки КП “Броваритепловодоенергія

Залиште відповідь

Exit mobile version