У Броварах на Симона Петлюри, 16-Г протягом місяця – друга пожежа

0

У ніч на 4 березня в Броварах на вул. Симона Петлюри, 16-Г трапилась пожежа. Про це «Трибуні-Броварів» повідомили в Броварському районному управлінні ГУ ДСНС України.

Близько 02:40 ночі броварські рятувальники отримали повідомлення про задимлення квартири на 8-му поверсі. Відразу на місце виклику виїхали два відділення 21-ДПРЧ та АД-30 (автодрабина).

Вже на місці пожежники з’ясували, що вогонь не в квартирі, а на сходовій клітці на тому ж 8-му поверсі. Площа займання була невеликою, тому рятувальники оперативно приборкали вогонь за допомогою підручних засобів. Як з’ясувалося, горіло сміття.

(Натиснути на фото для збільшення)

Травмованих та загиблих не виявлено.

Це вже друга пожежа протягом місяця на сходових клітках у цьому будинку. Третього лютого рятувальники гасили пожежу на балконі 9-го поверху, де також горіло сміття.

(Натиснути на фото для збільшення)

Загалом, це вже далеко не перша пожежа в багатоповерхівках, де горить сміття на сходових клітках, сміттєпроводі чи ліфтовій шахті.

Нагадаємо, що 12-го лютого цього року пожежа, яка виникла на сходовій клітці багатоповерхівки на вул. Гагаріна, 6, змусила рятувальників евакуювати близько 30-ти мешканців будинку. Тоді контролював процес ліквідації пожежі на місці пригоди голова Броварської ОТГ.

Місяцем раніше в багатоквартирному будинку на вул. Київській, 166 невідомі підпалили підвіконня. Вогонь пошкодив нові вікна на декількох поверхах.

ФОТО – Броварське районне управління ГУ ДСНС України, Доба (головне фото)

Читайте також:

  1. У Заворичах у дачному будинку згорів чоловік. ФОТО +18

  2. У Рожнах згорів приватний будинок. ФОТО

  3. У Світильні вогонь знищив будинок – неспокійна ніч пожежників. ФОТО, ВІДЕО

  4. У Шевченковому вночі горів магазин. ФОТО

Залиште відповідь

Exit mobile version