У Броварах підлітки намагалися викрасти арт-об’єкт «Кадилак», щоб покататися. ФОТО

0

У Броварах підлітки намагалися викрасти «квітучий» кадилак-запорожець, щоб на ньому покататися. Позаяк він виявився не на ходу, тож хлопці над ним поглумилися. Арт-об’єкт лише в п’ятницю комунальники встановили на вході в парк «Перемога».

Цілим та неушкодженим арт-об’єкт у вигляді озелененого рослинами кадилау простояв у парку «Перемога» близько доби.

У п’ятницю автівку встановили на вході в парк, а вже в ніч з суботи на неділю юні вандали пошкодили лобове скло арт-об’єкта. Характер пошкоджень нагадує сліди від пневматичної зброї.

Ще в неділю увечері «квітковий» автомобіль був центром розваг броварської малечі. У ніч на понеділок «кадилак» пересунули зі свого місця.

Про те, що арт-об’єкт пізно ввечері намагалися викрасти саме юнаки, комунальникам повідомили працівники кафе, що розташоване поряд. На запитання:«Ви куди?, хлопці відповіли: «Кататися!».

Броварським дітлахам дуже сподобався арт-об’єкт

Як повідомив «Трибуні-Броварів» начальник КП «Бровари-Благоустрій» Андрій Сторчовий, заяву про нищення майна до правоохоронців не подавали, просто спробують автівку укріпити.

Сьогодні близько 10:30 працівники КП «Бровари-Благоустрій» приварили в мшині колеса зсередини, аби знову хтось не побажав покататися.

Окрім того, сьогодні комунальники вкопали біля арт-об’єкта два стовпці. Як розповів журналістам  «Трибуни» художник та автор арт-об’єкту Сергій Батрак, вже за кілька днів біля автівки облаштують два ліхтарі, які символізуватимуть закохану пару.

Художник вважає, що молодь за такі витівки карати не варто, необхідно її виховувати і батькам, і вчителям. Тоді вони розумітимуть красу і рука не підніматиметься над нею глумитися.

Фото ліхтарів із телефона художника

ФОТО – Ірина Ющенко, Андрій Захарченко

Читайте також:

  1. У Броварах вандали пошкодили сучасний громадський туалет

  2. У Броварах шукають вандалів, які сплюндрували алею кохання. ФОТО

  3. Черговий акт вандалізму: в парку Перемога повиривали смітники

  4. Зламали гойдалку в парку: «Комкон» затримав 5 молодиків. ФОТО

  5. У парку «Перемога» доламали інклюзивний майданчик для дітей. ФОТО

Залиште відповідь

Exit mobile version