У Броварах співатиме франко-український співак Поль Манандіз. ВІДЕО

0

16-го липня об 10:00 у Броварах виступатиме франко-український співак та композитор, володар відзнаки «Перший приз Брюсельської королівської концерваторії» Поль Манандіз. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив керівник броварського Центру реабілітації дітей із інвалідністю Олег Трачук.

Концерт відбудеться у дворі Центру комплексної реабілітації дітей із інвалідністю, що на вул. Гагаріна, 8-А. Вхід вільний.

Біографія

Поль народився у Брюсселі. Мати Поля родом із Франції. У дитинстві хлопець займався карате.

Почав співати з ранніх років, займався з репетитором вокалом, 1999 року вступив до Королівської консерваторії Бельгії, яку закінчив 2002 року із Золотим призом. Співав у церковному хорі, виступав на різдвяних службах, де були присутні члени королівської сім’ї Бельгії.

Коли Полю було 20 років, відомий французький фотограф, випадково побачивши його фото, запропонував йому знятися в рекламі Diesel. Поль, взявши тільки 100 євро, поїхав до Парижу на зйомки. Завдяки гонорару, він отримав змогу винаймити житло та залишитись на деякий час у французькій столиці.

Таким чином Поль переїхав до Парижу, де розвивав свій талант, співпрацюючи з різними компаніями звукозапису. Поступово вливаючись у місцевий шоу-бізнес, він познайомився з французькою співачкою Наталі Кардон і отримав перший контракт із фірмою EMI Music, із якою, як співак та композитор, він співпрацював із 2008 до 2011 року.

2014 року Поль одружився з Оленою з України. Більше року подружжя жило в Парижі, а 2015 року переїхало до України, де Поль планує отримати українське громадянство. Намагався з піснею «War is lonely» представляти Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2017, однак не пройшов відбір.

У кінці 2020 року Поль Манандіз презентував свій патріотичний альбом «Місія на небі». На створення альбому з такою назвою Поля Манандіза надихнула постать українського оперного співака, соліста Паризької національної опери Василя Сліпака, якого він знав особисто та який загинув, захищаючи Україну на Донбасі.

ФОТО – сторінка Поля Манандіза у Фейсбуці

Читайте також:

  1. У Броварах відбудеться концерт класичної музики

  2. «На зламі»: у Броварах відкрилася мандрівна виставка про війну на Донбасі. ФОТО

  3. У Броварах презентували фотоекспозицію «Феї і Лицарі». Відео

  4. Із 16 липня концерти, фільми та екскурсії мають бути українською мовою

Залиште відповідь

Exit mobile version