У Броварах в Епіцентрі впіймали «на гарячому» крадія. ФОТО

0

15-го вересня у Броварах у ТЦ «Епіцентр» поліція охорони Київщини затримала 54-річного місцевого мешканця, який украв електротовари. Про це «Трибуні-Броварів» повідомили в управлінні поліції охорони в Київській області.

Близько 12:00 на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Київській області надійшов сигнал про спрацювання «тривожної» кнопки в торговельному центрі «Епіцентр».

«Працівники Епіцентру помітили, як чоловік кладе собі в кишені товар із поличок та натиснули на «тривожну кнопку». Як потім з’ясувалося, 54-річний броварчанин намагався «винести» з торговельного закладу товарів (кабелі, трійники, розетки тощо) на суму 506 грн», – повідомила «Трибуні» очільниця відділу організаційно-аналітичного забезпечення, організації реагування та комунікації Управління поліції охорони в Київській області майор поліції Наталія Грохольська.

На місце злочину оперативно прибув наряд реагування поліції охорони, який і затримав «мисливця за легкою здобиччю».

«Швидке реагування на правопорушення відбулось завдяки встановленій системі тривожної сигналізації, при натисканні якої сигнал відразу надійшов на пульт централізованого спостереження управління. Уже за кілька секунд повідомлення отримав найближчий до місця події наряд реагування», – зазначив старший сержант поліції охорони Дмитро Ярмолюк.

Тож після затримання на місце події викликали слідчо-оперативну групу Броварського районного управління поліції, яким доведеться з’ясовувати всі обставини цього злочину.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850–1700 грн) або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

ФОТО –Управління поліції охорони в Київській області

Читайте також:

  1. У Броварах поліція оштрафувала «Епіцентр» за торгівлю забороненими предметами

  2. Іграшковий сепаратизм. Як у броварському «Епіцентрі» боролися з «російськими УРАЛами»

  3. Прокуратура відреагувала на продаж іграшок із символікою країни-агресора в ”Епіцентрі”

  4. Дрібна крадіжка: з якої суми настає кримінальна відповідальність

Залиште відповідь

Exit mobile version