У броварській багатоповерхівці горіло в підвалі. Причетні безхатьки?

0

Сьогодні вдень у підвалі будинку на вул. Марії Лагунової, 10 горіло сміття. Проте полум’я вдалося швидко загасити, обійшлося без жертв і серйозних збитків. Про це «Трибуні» повідомив начальник Броварського районного управління ДСНС Микола Семиног.

ЯК розповів Микола Семиног, зайнялося в підвалі орієнтовно між 12:00 – 13:00. На місце одразу виїхали розрахунки з 21-ї пожежно-рятувальної частини, що базується на вул. Симона Петлюри, 11-А. Уже протягом наступних 5 хв займання вдалося ліквідувати.

На пабліку dtp.kiev.ua з’явилася фотографія, на якій видно три пожежні автівки біля входу в підвал на вул. Марії Лагунової, 10 біля магазину АТБ.

За інформацією, вказаною в повідомленні, пожежа сталася через безхатьків, які грілися в підвалі. Завдяки швидкій реакції мешканців і рятувальників, займання загасили за лічені хвилини.

Зі слів керівника броварських рятувальників Миколи Семинога, у підвалі горіло сміття. Яким чином воно зайнялося, чи був причиною підпал і чи причетні до цього безхатьки – керівник не уточнює. Мовляв, такої інформації рятувальники не отримували.

Головне фото – тематичне

Читайте також

  1. На зимові свята рятувальники працюватимуть у посиленому режимі – ДСНС
  2. Броварські рятувальники отримали нову пожежну машину. ФОТО
  3. Про життя броварських безхатченків. Нещасні чи волоцюги? Частина І
  4. Про життя броварських безпритульних. Чому їм варто допомагати. Частина ІІ
Залиште відповідь

Exit mobile version