У керівній ланці Броварської РДА з’явилися нові обличчя

0

Після останніх кадрових змін можна говорити, що на сьогодні практично завершився процес формування керівного складу Броварської райдержадміністрації. Голова РДА Микола Клименко висловлює сподівання, що ці кадрові призначення зроблять роботу управлінського органу в районі ефективнішою.

Нарешті «знайшов» свого господаря кабінет першого заступника голови. Місце було досить довго вакантним після того, як звільнився з цієї посади Руслан Лук’яненко, який обіймав цю посаду впродовж чотирьох місяців.

Із середини жовтня цього року першим заступником голови РДА працює Юрій Плакся, якого можна назвати старожилом серед керівництва. Заступником голови він став ще на початку 2015 року, коли очільником райдержадміністрації був Олександр Сінько.

Юрій Сергійович опікуватиметься питаннями економіки, програмою соціально-економічного розвитку, архітектури, вестиме житлово-комунального господарства, піклуватиметься про залучення інвестицій та впровадження енергозберігаючих технологій. Зрозуміло, що це перелік лише головних питань. Також Юрій Плакся виконуватиме обов’язки голови у разі відсутності останнього.

Юрій Плакся

Серед проблемних питань району або таких, що потребують особливої уваги, Юрій Плакся називає дорожнє господарство, зокрема стан утримання доріг та придорожнього полотна, а також процес децентралізації на Броварщині, ефективна робота керівників сільських рад, подорожчання енергоносіїв та наслідки від цього.

Загалом же ситуація в районі, на думку пана Юрія, не викликає на цей час особливих занепокоєнь. Броварщина, наголошує він, забезпечена усім необхідним для нормального життя. Бюджет на 2018 рік буде виконаний «з плюсом».

2 жовтня 2018 року заступником голови РДА призначили Ольгу Юрченко (Сивуха), яка нині є депутатом Броварської райради. До цього в структурі райдержадміністрації пані Ольга не працювала. Найбільше відома як голова Літківської сільської ради. Цю посаду вона обіймала впродовж п’яти років (2010-2015 роки).

Пані Ольга народилася 1962 року у селі Новосілки-Деснові Вишгородького району. Має вищу освіту, закінчила Київський медичний інститут імені Богомольця. Працювала у Броварській ЦРЛ, лікарем за кордоном, головним лікарем Літківської дільничної лікарні. Була учасником АТО, працювала в Центрі цивільно-військового співробітництва.

У райдержадміністрації на посаді заступника Ольга Юрченко вестиме гуманітарний блок, тобто питання освіти, медицини, культури, фізкультури та спорту, роботу соціальних служб району.

Поки що про якісь конкретні завдання вона не говорить. Каже, що потрібно познайомитися зі станом справ детальніше. Допомагатиме їй в роботі те, що, як сама наголошує, вона добре знає район, знайома особисто з багатьма керівниками.

Ольга Юрченко

Досить несподівано звільнилося місце керуючої справами РДА. Довгий час на цій посаді трудилася Катерина Прянішнікова. Але вона сама вирішила змінити робочий кабінет у Броварах на крісло першого заступника голови у Великодимерській громаді.

Микола Клименко, голова РДА, запропонував стати керуючою справами Наталії Грабовецькій. Вона погодилася, і поки є виконуючою обов’язки, оскільки залишається на даний час ще й начальником відділу реєстрації.

Пані Наталія народилася на Луганщині, у місті Кремінна, у 1981 році. Після закінчення школи вступила та успішно закінчила Харківську юракадемію ім.Я.Мудрого (заочна форма навчання). З 2000 року – на Броварщині. Працювала секретарем судових засідань Броварського міськрайсуду, згодом пройшла конкурс на роботу у Міністерстві юстиції. Працювала там з 2006 року по 2015-й, пройшовши шлях від молодого спеціаліста до начальника відділу Департаменту реєстрації. З 2015-го – у Броварах, у міськрайонному управлінні юстиції, а після реорганізації очолила відділ реєстрації райдержадміністрації.

Прийняла пропозицію стати керуючою справами, оскільки, за словами Наталії Грабовецької, ця робота нова і цікава, де одне з найголовніших завдань – налагодження чіткої роботи райдержадміністрації.

Анатолій Гаркуша

Фото – автора

Залиште відповідь

Exit mobile version