У Княжичах хлопчик упав у каналізаційний люк. ФОТО

0

У неділю, 23-го травня, в Княжичах трапився нещасний випадок, внаслідок якого травмувався 12-річний хлопчик. Про це «Трибуні-Броварів» розповіли працівники Броварського районного управління ГУ ДСНС України та медики броварської лікарні.

Близько 19:00 диспетчерам ДСНС надійшло повідомлення про те, що в Княжичах дитина впала в каналізаційний люк.

На місці виклику рятувальники з’ясували, що в одному з домоволодінь на вул. Тихій  в каналізаційному люку справді знаходиться 12-річний хлопчик.

Як повідомили «Трибуні-Броварів» свідки, хлопець перелазив через паркан, за яким і був відкритий люк. Проте його було погано видно через рослинність. На щастя, місцева дітвора бачила, як хлопець плигав із паркану вниз, тож це допомогло оперативно з’ясувати, де він подівся та викликати рятувальників і «швидку».

Працівники ДСНС із 1-го відділення 56-ДПРЧ (м. Бровари) за допомогою мотузки дістали дитину з каналізаційного люка глибиною понад 8 метрів та передали її медикам.

Як повідомили в броварській лікарні, хлопчик перебуває в травматологічному відділенні. Дитина отримала перелом кульшового та гомілкового суглобів. Наразі лікарі готують хлопця до операції.

ФОТО – Броварське районне управління ГУ ДСНС України

Читайте також:

  1. Самогубство? У Броварах із 15-го поверху випав курсант Нацакадемії внутрішніх справ. ФОТО

  2. У ТРЦ «Термінал» юнак упав із другого поверху, коли намагався з’їхати з поручня на сходах

  3. Упав у вигрібну яму і застряг – рятувальники звільнили з «полону». ФОТО

  4. У Гоголеві впав літак: бельгієць та українець – у реанімації

Залиште відповідь

Exit mobile version