У Княжичах неповнолітній «поцупив» у батька автівку і ледь не загинув. ФОТО

0

Увечері 24-го листопада в Княжичах неповнолітній водій на автомобілі «Chevrolet Nubira» в’їхав у дерево і стовп. Про це йдеться в повідомленні Броварського районного управління поліції.

Як зазначають правоохоронці, 16-річний хлопець взяв без дозволу батьків автівку «Chevrolet Nubira» та з товаришем поїхав кататися. Хлопчина мріяв отримати водійське посвідчення та був переконаний, що вміє керувати транспортним засобом.

На розі вул. Київської та вул. Марії Лагунової керманич автомобіля не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та в’їхав у дерево, а потім зіткнувся з електроопорою.

Удар був такої сили, що з автівки вилетів двигун. Здавалось, що керманич та пасажир приречені як мінімум на лікарняне ліжко, але, на щастя та на диво, хлопці не постраждали. Чого не скажеш про автівку батька…

Як повідомили «Трибуні-Броварів» правоохоронці, неповнолітній водій під час ДТП перебував у тверезому стані.

На неповнолітнього водія правоохоронці склали адміністративний матеріал за:

  • ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення;
  • ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

  1. Неповнолітній мотоцикліст травмував броварчанку. ФОТО

  2. У Броварах нетверезий неповнолітній «влетів» у Шевроле. Загинув чоловік. ФОТО. ВІДЕО

  3. Неповнолітній броварчанин, якого підозрюють у смертельній ДТП, перебуває під домашнім арештом

  4. Під Броварами мотоцикліст на смерть збив велосипедистку. ФОТО

Залиште відповідь

Exit mobile version