У Новій пошті з’явилася ще одна послуга

0

Поштовий оператор із 1 листопада впровадив спеціальний сервіс для спрощення процедури зміни газопостачальника, повідомляє GSMinfo.

Компанія «Нова пошта» у співпраці з національним газопостачальником «Нафтогаз» запустила новий проєкт. Відтепер для того, щоб стати клієнтом «Нафтогазу», споживач може просто завітати до найближчого відділення поштового оператора та виконати просту процедуру реєстрації.

Опція зміни газового постачальника стала доступна клієнтам «Нової пошти» з 1 листопада. Для виконання процедури підключення споживачів, компанія залучила свою платіжну систему NovaPay.

Подати заявку для приєднання до газової компанії споживачі зможуть в одному з 1700 відділень поштового оператора «Нова пошта». Тобто, послуга доступна навіть для мешканців невеличких міст і сіл.

Громадянин, що вирішив змінити газову компанію, має звернутися до касира відділення «Нової пошти» з такими документами:

  • паспортом та ідентифікаційним номером;
  • кодом EIC – особистим 16-значним газовим номером, що присвоюється квартирі або ж приватному будинку громадянина;
  • документом, що засвідчує право власності на житло;
  • письмовою згодою співвласника житла, якщо право власності оформлене на кількох осіб.

Після отримання всіх перелічених документів, касир перевіряє їх та вводить необхідні дані у фінансову систему NovaPay. Клієнт ставить свій підпис на заяві про приєднання, а також на документі про згоду передачі персональних даних.

Усі заповнені документи працівник «Нової пошти» надсилає до ГК «Нафтогаз», після чого постачальник зв’язується з новим клієнтом та повідомляє його про початок співпраці. Передача документів до «Нафтогазу» та їх обробка займають від 3 до 5 днів.

Нова система зміни постачальника покликана спростити побут українців та зробити актуальну наразі процедуру більш простою і доступною.

Читайте також

  1. Акція з «подарунками»: Нова пошта попереджає про шахрайство

  2. Нова пошта знизила тариф на доставлення в поштомати

  3. Нова пошта протестувала доставку посилки безпілотником. ФОТО, ВІДЕО

  4. «Нова пошта» із серпня піднімає розцінки на доставку відправлень

  5. Доставити посилки у межах України можна літаком. «Нова Пошта» спростувала цю інформацію

Залиште відповідь

Exit mobile version