У селі Рожни чоловік забив до смерті літню жінку

0

У селі Рожни Броварського району односельчанин насмерть забив літню жінку, –повідомляють у поліції Київської області.

Як зазначають правоохоронці, на лінію 102 надійшло повідомлення від жительки села Рожни про те, що зникла її 70-річна мати. Працівники Броварської поліції з’ясували, що напередодні зникнення пенсіонерка пішла відвідати свою прикуту до ліжка знайому. Під час відвідин між 58-річним господарем, який був напідпитку, та гостею виникла сварка. Оскаженілий чоловік схопив металеву палицю і кілька разів ударив жінку по голові. Після чого заволік бездиханну пенсіонерку до іншої кімнати, а сам пішов пити горілку далі.

Тіло 70-річної жінки виявили наступного дня. Судово-медичний експерт установив, що смерть наступила в результаті черепно-мозкової травми.

58-річний чоловік зізнався у скоєному злочині. Правоохоронці його затримали і наразі злочинець перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголошено про підозру в скоєнні навмисного вбивства. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Залиште відповідь

Exit mobile version