У Зазим’ї нетверезий водій «зніс» бетонну електроопору. ВІДЕО

0

13-го вересня в Зазим’ї трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «ЛуАЗ-696», який не розминувся з бетонною електроопорою. Про це «Трибуні-Броварів» повідомили у Броварському районному управлінні поліції.

Аварія трапилась на вул. Лісовій близько 18:30.

Як зазначають правоохоронці, 69-річний водій автомобіля «ЛуАЗ-696» з Києва не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на електроопору.

На щастя сам кермувальник не постраждав, але наніс механічних пошкоджень як своїй автівці, так і електроопорі.

На місце події відразу прибули правоохоронці, які виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Постраждалий кермувальник не відмовився пройти відповідний алкотест, який показав – 1,7 проміле алкоголю.

Відносно водія працівники поліції склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП, зібрали матеріали ДТП та склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП.

Як повідомили «Трибуні-Броварів» у ДТЕК Київських регіональних мережах, станом на 14 вересня, 13:00 електрики проводять роботи по відновленню електропостачання на вул. Лісовій. Вже майже добу місцеві мешканці залишаються без світла.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

  1. Мешканці Рудні живуть під страхом смерті від струму. ФОТО, ВІДЕО

  2. Броварська маршрутка №403-А потрапила в ДТП. ФОТО

  3. У Броварах п’яний за кермом утік із місця ДТП та пропонував правоохоронцям хабар

  4. На «зебрі»: нетверезий поліціянт у Броварах збив на смерть матір та травмував доньку. ФОТО

Залиште відповідь

Exit mobile version