Водії-порушники намагалися «купити» броварську поліцію. ФОТО

0

1-го листопада в Броварах та Рожнах водії пропонували працівникам поліції хабарі. Про це повідомляють у Броварському районному управлінні поліції.

Бровари

Близько 08:00 у Броварах на вул. Симоненка за порушення правил дорожнього руху наряд реагування патрульної поліції зупинив автомобіль «Hyundai Sonata». Згодом правоохоронці з’ясували, що 34-річний водій автівки позбавлений права керувати транспортним засобом та не мав посвідчення водія.

Аби «вийти сухим» із ситуації, керманич запропонував працівникам поліції неправомірну вигоду в розмірі 1000 грн.

Рожни

Такою ж сумою намагався відкупитися 28-річний водій автомобіля «ВАЗ-21013 у Рожнах.

Його правоохоронці зупинили біля 04:00 і, як згодом з’ясувалося, недаремно.

Чоловік керував легковиком у стані алкогольного сп’яніння. Вміст алкоголю в крові перевищував норму в майже 6,5 разів та становив 1,93 проміле.

Обох водіїв працівники поліції попереджали про неприпустимість пропозиції неправомірної вигоди працівникам внутрішніх органів, а також наголошували про кримінальну відповідальність за це. Однак, зі слів правоохоронців, обидва водії поклали кошти до службових автомобілів.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1700–6800 грн) або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

  1. ДТП, алкоголь та хабар: у Великій Димерці легковик не розминувся з трактором. ФОТО

  2. Броварська суддя Ганна Білик, засуджена на 6 років за хабар, звільнилася

  3. У Броварах, Скибині та Зазим’ї порушники ПДР пропонували поліціянтам хабарі. ФОТО

  4. У Броварах п’яний за кермом утік із місця ДТП та пропонував правоохоронцям хабар

Залиште відповідь

Exit mobile version