ЖЕК № 2 закрився на карантин: у працівника виявили COVID-19

0

Відучора ЖЕК № 2, який обслуговує Торгмаш, відправив своїх працівників на 14-денну обсервацію. У закладі хворіє кілька людей, в одного з них підтвердили зараження коронавірусом. Про це «Трибуні» повідомила директорка комунального підприємства Ірина Якубовська.

Як уточнила Ірина Якубовська, на цей час на лікарняному перебуває троє працівників ЖЕК № 2. Вчора надійшли результати тестування одного з недужих – у нього підтвердили COVID-19. Після цього вирішили закрити заклад на карантин, а працівників відправити на 14-денну обсервацію.

У випадку, якщо нових хворих не буде, ЖЕК-2 відкриється за два тижні. Однак, докладніше питання відкриття вирішуватимуть, консультуючись із медиками, зазначає Ірина Якубовська.

Зі слів директорки, у хворого на коронавірус стан задовільний. Він перебуває в інфекційному відділенні Броварської багатопрофільної клінічної лікарні. Джерело зараження не встановили.

Тим часом робота ЖЕКу призупинена, однак не повністю. Двірники та електрики працюють, їх контролюють у телефонному режимі. Інформацію також надають у телефонному режимі.

Читайте також

  1. Київщина покидає «зелену зону» карантину? Останні показники
  2. Київщина перебуває на межі 2-ої хвилі COVID-19 – Володін
  3. Погіршення епідемстану: проведення релігійних свят на Київщині обмежать
  4. Вибори можуть перенести, якщо більшість України опиниться в «червоній зоні» – Ляшко
  5. Інфекційне відділення переповнене, пульмонологічне – зачинене – Валентин Багнюк. ВІДЕО
Залиште відповідь

Exit mobile version