«Злетіли» в кювет: між селами Гоголів і Русанів – ДТП із постраждалими. ФОТО

0

У неділю, 7-го листопада, на ділянці автодороги «Київ–Прилуки» між Гоголевим та Русановим трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі легковика. Про це йдеться в повідомленні Броварського районного управління поліції.

Зі слів правоохоронців, увечері на «прилуцькій» трасі 40-річний водій автомобіля «Subaru Impreza» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

Крім водія в автівці перебували 73-річний пасажир та 70-річна пасажирка. Саме вони отримали серйозні тілесні ушкодження. «Швидка» доставила чоловіка і жінку в броварську лікарню.

Як повідомив «Трибуні-Броварів» в.о. заступника директора з медичної частини хірургічного профілю ББКЛ Володимир Андрієць, наразі потерпіла перебуває в реанімаційному відділенні з переломом грудної клітини та черепно-мозковою травмою.

Травмований чоловік із закритими травмами живота, грудної клітини та черепно-мозковою травмою перебуває в хірургічному відділенні броварської лікарні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

ФОТО – Броварське районне управління поліції

Читайте також:

  1. 82-річний водій перекинувся в кювет на броварський Об’їзній

  2. ВАЗ у кюветі, фура у відбійнику: ДТП на броварській Об’їзній дорозі. ФОТО

  3. У Калинівці BMW на швидкості «вилетів» у кювет. Є постраждалі. ФОТО

  4. Дві вантажівки зіткнулися на Торгмаші: одна збила стовп і вилетіла в кювет. ФОТО

Залиште відповідь

Exit mobile version