Зловживала алкоголем: багатодітну матір притягли до відповідальності

0

Броварські поліціянти склали адміністративний протокол на матір трьох дітей. Причина – зловживання спиртним і відсторонення від виховання дітей. Про це повідомляють у Броварському районному відділ поліції.

Як зазначили правоохоронці, до них від представників служби у справах дітей Броварської міської ради надійшло повідомлення. Чиновники вказували, що мати трьох дітей зловживає спиртними напоями та не працює над їхнім вихованням.

Ювенальні поліціянти, які прибули на місце події, виявили 26-річну матір у нетверезому стані. На обліку ця родина не перебувала.

Щодо жінки працівники поліції склали адміністративний протокол за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – «невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей». У випадку першого такого порушення матері оголошують попередження або накладають штраф від 850 до 170 грн.

Наразі діти перебувають з бабусею та батьком. Жінка пообіцяла, що виправить ситуацію і не вживатиме алкогольні напої. Родина – на контролі служби в справах дітей.

Фото – Броварський районний відділ поліції

Читайте також

  1. Малолітніх дітей, які жебракували з матір’ю на залізниці, відправлять до притулку
  2. У Жердовій чоловік зарубав рідну матір
  3. Трагедія в селі Красилівка: син убив свою матір, запідозривши у крадіжці
Залиште відповідь

Exit mobile version